Izberite...
Košarica...
Število izdelkov
v košarici
» 0 «
Na blagajno »
Vaš račun Prijava

 

Načini plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • z gotovino ob prevzemu v izbrani poslovalnici
  • po povzetju poslano po pošti (dodatno se obračuna stroške pošiljanja)
  • z nakazilom na račun upravitelja spletne trgovine (po ponudbi / predračunu),

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju.

 

Napake, zamenjava, vrnitev izdelkov

Potrošnik v tem poglavju je tisti kupec (fizična oseba), ki pridobiva ali uporablja izdelke za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti. V ostalih poglavjih sta z izrazom »kupec« upoštevana kupec in potrošnik.

Če se dostavljeni izdelki razlikujejo od naročenih izdelkov (dostava napačnih izdelkov), kupec ali potrošnik vrne dostavljene izdelke jih bo ponudnik brezplačno nadomestil z ustreznimi.
Ponudnik krije tudi stroške vračila prvotno dostavljenih izdelkov. Prvotno dostavljeni izdelki se lahko vrnejo samo v neodprti embalaži.

Če dostavljeni izdelki ne ustrezajo lastnostim oz. specifikacijam naročenih izdelkov (dostava izdelkov z napako), mora kupec o tem obvestiti ponudnika v osmih dneh od datuma prejema izdelka. Če napake z običajnim pregledom pri prevzemu ni bilo mogoče opaziti (skrita napaka), mora kupec obvestiti o njej podjetje Foto Anka v osmih dneh od dneva, ko je napako opazil, sicer izgubi to pravico.

Foto Anka ne odgovarja za napake, ki se pokažejo potem, ko mine šest mesecev, odkar je bil izdelek izročen. Foto Anka ne odgovarja za eventuelne neopazne napake v vsebnosti originalno zaprtega proizvoda.

Potrošnik oz. kupec mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in Foto Anki omogočiti, da stvar pregleda.

Potrošnik ali kupec, ki je ponudnika pravočasno in pravilno obvestil o napaki, ima pravico zahtevati, da:

  • odpravi napako na izdelku ali
  • vrne del plačanega zneska v sorazmerju z napako ali
  • izdelek z napako zamenja z novim brezhibnim izdelkom ali
  • vrne plačani znesek.

V vsakem primeru ima potrošnik oz. kupec tudi pravico, da od ponudnika zahteva povrnitev škode, zlasti pa povračilo stroškov materiala, nadomestnih izdelkov, dela, prenosa in prevoza izdelkov, ki nastanejo zaradi izpolnitve obveznosti iz prejšnjega odstavka.

 

Dostava

Naročilo bo iz dobavljeno najkasneje v roku 3 delovnih dni od oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, ker blago ne bo na razpolago, bo o tem obvestil kupca.
Naročeni izdelki bodo dostavljeni z navadno pošto. Izdelki bodo dostavljeni v ustrezni embalaži, ki bo zagotavljala zaupnost narave izdelka.

V primeru, ko ponudnik pravočasno odpravi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je uporabnik navedel ob registraciji ali naročilu. V primeru, da ob času dostave nikogar ni na naslovu, dostavljavec pusti obvestilo o prispeli pošiljki oz. o poskusu predaje blaga.

 

Varovanje osebnih podatkov

Lastnik (zbiratelj podatkov) spletne trgovine je

Foto Anka Marcel Mihael Holcman Perušek s.p.
Mariborska cesta 18
2352 Selnica ob Dravi
gsm: 041/808-904

Foto Anka se zavezuje, da bo ščitila vašo zasebnost in razvijal tehnologijo, ki vam omogoča varno spletno izkušnjo. Ta izjava o zasebnosti velja za spletno trgovino podjetja Foto Anka.

Z uporabo spletne trgovine soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Spletna trgovina Foto Anka se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovala v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov.

Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene podjetja Foto Anka in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.
Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Spletni portal Foto trgovina...
Za ogled fotografij zasebnega značaja morate biti prijavljeni v sistem.
 
 
Kategorije izdelkov
 
Za iskanje kliknite tukaj!
Napredno iskanje »
Imate vprašanje?
Kontaktirajte nas
T: 02 87 84 558
E: info@fotoanka.si